Personvern

Vi kan nås via e-post på assistance@theappletwins.com

Disse retningslinjene for personvern erklæringen fastsetter retningslinjer og praksis med hensyn til informasjon eller data samlet om abonnenter og medlemmer av dette nettstedet. Dette er en voksen Site som uttrykkelig og strengt begrenser sitt medlemskap til voksne. Alle personer under 18 år er strengt forbudt fra å få tilgang eller vise innholdet i dette nettstedet.

Dette Nettstedet samler ikke bevisst søke eller samle personlig informasjon eller data fra personer under 18 år.

Innkalling - Bruk av nettstedet av abonnenten Utgjør Bestillers Express sanksjon til bruk av personopplysninger samles inn av nettstedet.

LES DENNE PERSONVERN ERKLÆRING FORDI VED DIN REGISTRERING TIL OG BRUK AV DENNE SIDEN DU VIL VÆRE UTTRYKKELIG som betyr at du godtar vilkårene i beslutningen og AT DU samtykke til bruk av noen personlig informasjon som du oppgir eller som samles inn om deg som DETALJERT I DENNE policy statement.

HVIS DU IKKE ENIG MED ALLE VILKÅRENE I DENNE PERSONVERN ERKLÆRING DU BØR IKKE abonnerer på eller bruke dette nettstedet.

Hvilken informasjon om Abonnenter samles?

Når noen voksen forbruker tegn-on som medlem eller abonnent av dette nettstedet at forbrukeren vil være nødvendig for å gi en viss personlig samt demografisk informasjon som kan omfatte, men er ikke nødvendigvis begrenset til, abonnentens navn, adresse, e-post adresse brukernavn og passord, og spesielle interesser eller overbevisninger. Dette nettstedet samler inn og all slik informasjon og inkluderer det i sin kundedatabase.

Hvis nettstedet har eller utfører noen spesielle hendelser, spesielle kampanjer eller tilbud, konkurranser eller meningsmålinger, en abonnent av nettstedet kan bli bedt om å gi informasjon for å kunne delta, dersom abonnenten gir frivillig denne informasjonen, kan all slik informasjon samles inn av Nettstedet og inkludert i sin kundedatabase.

Når en abonnent av dette nettstedet ber nettsider fra nettstedet server eller klikk på bannere eller andre hypertekstkoblinger, vil Nettstedet automatisk samle litt informasjon eller data om abonnenten, herunder abonnent IP-adresse, den informasjonen som samles inn kan også indikere hvilken som helst spesielle preferanser eller forespørsler av abonnenten; all denne informasjonen og data vil bli samlet inn av nettstedet og inkludert i sin kundedatabase.

Hvis en abonnent sender en personlig kommunikasjon og korrespondanse, på noen måte, til nettstedet, eller noen av dets ansatte, agenter eller representanter, kan nettstedet samle noen informasjon om at kommunikasjon og inkludere denne informasjonen i sin kundedatabase.

Bruk av person Subscriber Information.

Unntatt for Abonnenter som: (a) frivillig registrerer som annonsør hos nettstedet eller, (b) gi en bestemt spørring eller kommentar til nettstedet gjennom "kontakt oss" linken på nettsiden, vil nettstedet ikke få, samle, kopi , bruke, overføre, selge og heller spare noen unike, personlige eller identifiserende informasjon fra eventuelle Abonnenter som besøker området og / eller eventuelle tilknyttede webområder (samlet kalt "Forbudt Opplysninger"). Uten å begrense det foregående, kan nettstedet samle, bruke og oppbevare (men bare i sin egen data-anlegget), for ikke mer enn tretti (30) dager, IP-adressen (dvs. oktett) av en abonnent som har tilgang til nettstedet, utelukkende for det begrensede formål å påvise "klikksvindel" (dvs. en automatisert metode for å koble til, eller tilgang til, nettstedet for det formål å blåse opp antall sidevisninger på nettstedet) og for ingen annen grunn; forutsatt at, i stedet for innsamling, bruk og oppbevaring av IP-adresse (dvs. oktett) av en abonnent som har tilgang til Nettstedet, nettstedet vil "hash" eller konvertere hver IP-adresse til en matematisk representasjon av IP-adressen som nettstedet kan samle, bruke og oppbevare uten begrensning. For å unngå tvil, vil nettstedet ødelegge hver IP-adresse (og eventuelle data som inneholder en slik IP-adresse) senest tretti (30) dager etter datoen Nettstedet samlet at IP-adressen.] Nettstedet vil ikke bruke "cookie" eller lignende teknologi (f.eks klare gifs) på nettstedet for ethvert formål til enhver tid; forutsatt at nettstedet kan vise klare gif bannerannonser i forbindelse med spørsmål som er forbudt i henhold til denne avtalen (for eksempel ulovlig eller "svartelistet" søk).

Sikkerhet av personlig informasjon samles inn av nettstedet.

Konsistent med de retningslinjer som er fastsatt i denne personvernerklæringen, har nettstedet vedtatt og implementert fornuftige og teknologisk gjennomførbare prosedyrer for å opprettholde sikkerheten, nøyaktighet og integritet av alle personlige opplysninger om abonnenter som er samlet inn av Nettstedet.

Alle abonnenter skal vurdere informasjon gitt til eller innhentet av nettstedet som ikke-konfidensiell, og dermed Nettstedet påtar seg intet ansvar hvis noen informasjon relatert til enhver abonnent er fanget opp og / eller brukes av en utilsiktet mottaker.

"Opt-in" og "UTMELDINGS" Avsetninger.

Det kan være tilfeller når en abonnent vil bli presentert med spesielle tilbud enten fra operatørene av nettstedet eller fra tredjeparts tjeneste eller innholdsleverandører, som kan inkludere samtykke til å motta e-post oppfordringer, kommunikasjon, nyhetsbrev, reklame, eller andre salgsfremmende eller spesielle arrangement materiale (samlet referert til som "Tilbud").

"Opt-in" - Noen tilbud kan presenteres til abonnenten med mulighet til å uttrykke abonnentens preferanse enten ved å klikke eller angi "godta" (alternativt "ja") eller "nedgang" (alternativt "nei"). Ved å velge eller klikke på "godta" eller "ja" abonnenten indikerer at abonnenten "ALT-I" til at tilbudet og dermed er enig og de anerkjente at abonnentens personlige informasjon og data kan utleveres til tredjeparter.

"OPT-OUT" - Andre tilbud kan bli presentert med en forhåndsvalgt preferanse eller valg. Hvis abonnenten ikke fjerne markeringen forhåndsvalgt preferanse for valg (dvs. "OPT-OUT" av Tilbudet) så Nettstedet kan overføre abonnentens personlige profil informasjon til tredjeparts tjeneste eller innholdsleverandøren gjør Tilbudet. Hvis abonnenten opphever valget forhåndsvalgt preferanse da ingen personlig informasjon om abonnenten kan utleveres til tredjeparts tjeneste eller innholdsleverandøren.

"OPT-OUT" Tilbakekall Prosedyre.

Nettstedet tilbyr også alle abonnenter en prosedyre for "velge bort" hvis abonnenten senere velger å tilbakekalle noe samtykke til å motta tilbud ved å gå til nettstedet, og går inn i den nøyaktige e-postadresse for å bli "Valgt-Out".

Vilkår og betingelser for medlemskap.

Hver abonnent bør lese nøye hver av de vilkårene og betingelsene for medlemskap av dette nettstedet. Ved å akseptere medlemskap til dette nettstedet du er betingelsesløst akseptere alle disse vilkår og betingelser. Noen av disse vilkår og betingelser kan også påvirke til høyre på denne siden å bruke informasjon som det har samlet fra abonnenter.

Ved eventuelle konflikter mellom Medlemskap vilkår og betingelser og disse retningslinjene for personvern erklæringen, skal bestemmelsene i denne personvernpolicy kontrollere.