VILKÅR

1. Ved å bli medlem av denne tjenesten ("Tjenesten"), blir du en abonnent og godtar å være bundet av denne avtalen ("Avtalen"). Denne avtalen kan endres når som helst. Du erkjenner og samtykker som abonnent for å gjennomgå disse vilkårene jevnlig for å være oppmerksom på eventuelle endringer eller modifikasjoner. Din fortsatte abonnement utgjør din anerkjennelse av eventuelle endringer i denne avtalen, og du samtykker i å følge og være bundet av den endrede avtalen.

2. Abonnementsavgift betales av abonnenten. Abonnenten er ansvarlig for å betale periodiske abonnementsavgift i henhold til gjeldende fakturerings vilkår.

3. Med mindre og inntil denne avtalen er kansellert i samsvar med disse vilkårene, autoriserer abonnent herved "Tjenesten" å belaste tegnerens kredittkort (eller annet godkjent anlegg) til å betale for den pågående kostnaden for medlemskap. Abonnent herved videre fullmakt "Tjenesten" å belaste tegnerens kredittkort (eller annet godkjent anlegg) for enhver og alle kjøp av produkter, tjenester og underholdning som tilbys av TheAppleTwins.com abonnement kan ikke overdras eller overføres til en annen person eller enhet. Tegneren må umiddelbart informere fakturering av følgende: endringer i utløpsdatoen for noen kredittkort benyttes i forbindelse med tjenesten; endringer i hjemmet eller faktureringsadresse; og åpenbare brudd på sikkerheten, for eksempel tap, tyveri eller uautorisert avsløring eller bruk av en bruker-ID eller passord. Inntil TheAppleTwins.com er varslet, via e-post, av et brudd i sikkerhet, vil abonnenten forbli ansvarlig for uautorisert bruk av tjenesten. På forespørsel vil TheAppleTwins.com gi abonnent med kopier av fakturering poster som støtter avgifter for bruk av tjenesten.

4. Betaling for de aktuelle tjenestene kan gjøres med automatisk kredittkort belastning. Medlemskapet fornyes automatisk for det opprinnelige begrepet ved utløp, med mindre TheAppleTwins.com er varslet, via e-post, sammen med din bruker-ID og passord, 48 timer før medlemskapet utløper. Ved fornyelse til full én måneds medlemskap, eller på anmodning fra abonnenten via "Medlemskap Upgrade" lenkene i passordbeskyttet område av tjenesten, vil medlemskapet bli oppgradert til tilgang til hele utvalget av innhold og hele spekteret av fordelene med tjeneste.

5. Abonnement til Tjenesten kan sies opp når som helst og uten grunn ved enten TheAppleTwins.com eller abonnenten ved varsel til den andre via e-post. Abonnenter er ansvarlig for kostnader som påløper ved dem før opphør av bruk.

6. Abonnent er ansvarlig for å gi all nødvendig for å få tilgang til tjenesten personlige datamaskiner og kommunikasjonsutstyr. Tilgang til og bruk av tjenesten er gjennom en kombinasjon av en bruker-ID og et passord. Hver abonnent skal holde sitt passord strengt konfidensielt. Husk passordet ditt! Av sikkerhetsmessige årsaker vil TheAppleTwins.com ikke frigi passord eller annen grunn, med mindre det er særskilt pålagt ved lov eller rettskjennelse. Uautorisert tilgang til Tjenesten er et brudd på denne avtalen og et brudd på loven.

7. Ethvert ansvar fra TheAppleTwins.com, inkludert uten begrensning: noen svikt i ytelse; feil; unnlatelse; avbrudd; sletting; defekten; forsinkelse i drift eller overføring; kommunikasjonslinje svikt; tyveri, ødeleggelse, endring eller uautorisert tilgang av poster, enten for kontraktsbrudd, villedende atferd, uaktsomhet, eller under noen annen årsak eller virkning, skal være strengt begrenset til det beløpet som er betalt av eller på vegne av abonnenten til TheAppleTwins.com for de siste 12 månedene. Noen stater / provinser tillater ikke begrensning eller utelukkelse av ansvar for tilfeldige skader eller følgeskader; Derfor kan den begrensningen eller unntaket ovenfor ikke gjelder for deg.

8. Det gis ingen garanti av TheAppleTwins.com om eventuelle informasjon, tjenester eller produkter som tilbys gjennom eller i forbindelse med tjenesten, og TheAppleTwins.com herved fraskriver seg alle garantier, inkludert, uten begrensning: noen garantier når det gjelder tilgjengelighet , nøyaktighet, eller innholdet av informasjon, produkter eller tjenester, og; garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål. Noen stater / provinser tillater ikke utelukkelse av underforståtte garantier; Derfor kan det hende at ovenstående reservasjonen ikke gjelder for deg.

9. Med unntak av public domain materiale og elektroniske meldinger, er alt materiale som vises på Tjenesten kopibeskyttet av TheAppleTwins.com og kan ikke kopieres, videreformidles, eller lastet ned, helt eller delvis, uten skriftlig samtykke fra TheAppleTwins.com, med mindre annet tydelig frem i denne avtalen.

10. I våre medlemmer 'område du ikke har lov til å bruke proxyer, anonymizers, og annen programvare som skjuler den virkelige brukeren. Ethvert forsøk på å gå inn på nettstedet anonymt vil føre til utestengelse av din konto. Hvis for noe grunn du trenger å gå inn på nettstedet anonymt, må du informere vår support team om dette og sende en liste over IP-adresser fra der du kommer til å gå inn på nettstedet.

11. Tilgang til medlemmenes området gis til en person fra ett land, kan du ikke dele den med din venn eller slektning, eller noen annen tredje person. Vår sikkerhetsprogramvare overvåker dette.

12. Hvis du reiser mye, kan du gå inn i medlemmenes området fra forskjellige land, men vær forberedt på å motta ytterligere verifisering forespørsler fra våre skript, for å være sikker på at du er nøyaktig den kunde som har betalt for tilgang til nettstedet.

13. Vi tillater ikke å bruke noen spesiell nedlasting programvare og plugins i våre medlemmer 'område, i den hensikt trafikk overbelastningsvern. Løpet av medlemskapet perioden kan du laste ned filer fra vår side uten noen restriksjoner, men kun ved hjelp av nettleseren. Men så snart medlemskapet utløper må du slette alt innholdet vårt fra harddisken. Vårt innhold er tilgjengelig for midlertidig bruk, mens du er medlem av nettstedet vårt. All opphavsrett for innholdet er reservert av TheAppleTwins.com, og hvis du ønsker å bruke den et sted må du få en skriftlig tillatelse fra TheAppleTwins.com.